• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Zgjedhjet vendore: Skrapari Ja Curriculumet e 2 Kandidatëve për Bashkinë Skrapar

Në këtë 21 qershor 2015 shqipëtarët do t'u drejtohen kutive të votimit për zgjedhjet vendore nën një sistem të ri organizimi administrativo - territorial për 61 bashki të vendit. Në këtë postim Corovoda Online ndalet në Curriculum Vita-E të dy kandidatëve të dy kualicioneve për kreun e Bashkisë Skrapar.
Aleanca e djathtë APPD - Propozimi vjen nga Partia Demokratike - Kandidati mban Nr.1 në fletën e votimit për Kryetar:
Emri: Hajredin Bakiasi
Datëlindje: 23 tetor 1968
Vendbanimi: Skrapar
Arsimi: 1987 - 1993 "ILB" Universiteti Bujqësor Tiranë Fakulteti i Inxhinierisë Pyjore
Trainime dhe Specializime: 1993 - 1997 & 2002 - 2003 Trainime në fushën e menaxhimit të pyjeve dhe kullotave
Punësimi: 1993 - Inspektor i Policisë Pyjore, 2005 - Drejtor i Shërbimit Pyjor, Skrapar 2013 - NënPrefekt për Skrparin
Aktualisht: - Kryetar i Degës së Partisë Demokratike në Skrapar

Aleanca e majtë  ASHE - Propozimi vjen nga Partia Lëvizja Socialiste për Integrim - Kandidati mban Nr.2 në fletën e votimit për Kryetar:
Emri: Nesim Spahiu
Datëlindje: 13 janar 1958
Vendbanimi: Skrapar
Arsimi: 1984 - 1988 Universiteti Bujqësor Kamëz, Tiranë Fakulteti i Ekonomisë
Trainime dhe Specializime: 1988 & 1989 - Specializim Pasuniversitar - 2000 & 2006 Trainime të ndryshme mbi qeverisjen vendore
Punësimi: 1988 - Ekonomist Ndermarrja e Kullotave, 1993 - Kryetar i Komisionit të Kthimit të Pronave 1998 - Përgjegjës i Qendres Ekonomike D.A.R. Skrapar, 2000 - Kryetar i Komunës Qëndër Skrapar, 2007 - Specialist Emergjenca Këshilli i Qarkut, 2009 - Drejtor i Bordit të Kullimit Berat, 2011 - Kryetar i Bashkisë Çorovodë
Aktualisht: - Kryetar i Bashkisë Çorovodë
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA