• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Çorovodë: Promovohet libri "Çepani" i Ilmi Qazimi. Libri kushtuar historikut dhe Çepanit

Më herët në pas akrepat e orës 10:00 të kësaj të marte 22 shtator 2015, në mjediset e Verorit gjithçka ishte bërë gati. Prej ditësh mes njoftimeve ishte folur. Një aktivitet u zhvillua sot në Çorovodë ku u promovua libri "Çepani" i autorit Ilmi Çepani. Mes dhjetra të pranishmëve u fol nga vetë autori mbi përsenë e këtij libri, i cili në thelb shfaqet si një botim enciklopedik rreth gjithçkaje mbi të djeshmen e të sotmen e Çepanit, vendlindjes së autorit por njëherësh vendlindja e shumë luftëtarëve e mendimtarëve si Myftar Osmani, Vaip Gogo, Hysen Zyka, Njazi Cepani etj. Gjithë aktiviteti u zhvillua nën një atmosferë pozitive mes kujtimesh dhe rrefenjash si dhe në fund një koktail i rastit mes të pranishmëve. Libri voluminoz me afro 570 faqe është një botim i vitit 2015 i shtëpisë botuese "Eldora" është nën zhanrin monografik dhe në brendësi shoqërohet me pamje imazhesh dhe harta.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA