• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Skrapar: Tatimorët sjellin rezultatet e para. Rritet numri i bizneseve të rregjistruara

Ndonse vetëm në një javë prej fillimit të aksionit të kontrollit në terren nga ana e Tatimorëve të Drejtorisë Rajonale të Tatimeve Berat në bashkëpunim me disa struktura të tjera në Skrapar numri i bizneseve që i janë nënshtruar legjislacionit që kushtëzon aktivitet të rregjistruar tregtar ka shkuar në rritje. Rreth 20 janë subjektet që i janë drejtuar zyrës së Qëndrës Kombëtare të Rregjistrimit në Çorovodë gjatë kësaj jave të parë të shtatorit. Tatimorët prej ditësh po kryejnë kontrolle në Skrapar ku bizneseve u vihet afat për rregjistrim, për deklarimin e punonjësve të pasiguruar apo pajisjen me kasë fiskale dhe kupon tatimor për blerësit. Aksioni do të vijoj në afërsisht 300 ditë dhe përgjithësisht këto norma janë mirëpritur nga qytetarët ndonse ndërgjegjësimi është një proçes që kërkon kohë për implementim total, gjithësesi duket sikur gjithçka po shkon drejt ligjshmërisë së veprimeve.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA