• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Bodybuilding: I riu nga Skrapari vlerësohet me çmimin e parë në kategorinë 100 kg.

U zhvillua një ditë më parë e shtunë 17 tetor 2015 Kampionati Kombëtar i BodyBuilding 2015. Eventi u mbajt në Tiranë në mjediset e Akademisë së Arteve. Për kategorinë 100 kg për meshkuj, djali nga Skrapari 33 vjeçari Dorian Fataj fitoi çmimin e parë në këtë kategori. Në 2010 dhe 2014 Fataj është shpallur Kampion i Bodybuilding. Ai ka lindur në 10 mars 1982 në Skrapar dhe fillesat me BodyBuilding i ka patur në moshën 16 vjeçare në Gjermani ndërsa pjesëmarrjen e parë në kompeticionin shqipëtar të kësaj disipline sportive e ka patur në 2005.
©Corovoda Online / Na ndiqni edhe në facebook në blogun e vetëm interaktiv të Skraparit

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA