• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Mbahet Konferenca e 17të e Veteranëve të Rrethit Skrapar.

Të enjten pak pas orës 10:00 në hollin e kinemasë "Tefik Lapani" në Çorovodë, nisi punimet Konferenca e 17të e Veteranëve të Rrethit Skrapar. Dhjetra të pranishëm ishin pjesë e aktivitetit mes tyre edhe drejtues lokal. Konferenca krahës pasqyrës së punës së realizuar gjatë këtyre viteve në thelb kishte edhe votimet për drejtuesit e rinj të Veteranëve të Skraparit. Skrapari është ndër rrethet me përtej historikun e ngjarjeve të shumta historike, ka edhe një grup veteranësh aktiv të cilët zhvillojnë në një vit kalendarik më shume se 50 aktivitete. Në përfundim të Konferencës pas votime Enver Naska u rizgjodh Kryetari i Komitetit të Veteranëve Skrapar si dhe Bashkim Sulejmanasi u rizgjodh Sekretar i këtij Komiteti. Në takim nderoi me fjalën edhe Kryetari i Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu. Në vijim ndalemi në disa pasazhe të fjalës së tij "...si pasardhes deshmori ,ashtu si deri tani,do te jem gjithmone prane jush ,per t`ju mbeshtetur moralisht dhe institucionalisht ,me te gjitha mjetet dhe hapsirat ligjore qe do te kem ne dispozicion ne cdo inisiative dhe aktivitet qe ju do te zhvillon. " - tha kështu kreu i bashkisë Skrapar, gjatë fjalës së këtë Konferenca. Konferenca i zgjati punimet disa orë dhe në fund një koktail u organizua për rastin.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA