• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Koha bën përpara... por nesër Akrepat bëjnë mbrapa. Ndryshon Ora

Nëse deri tani keni thënë po vjen dimri, me ndryshimin e nesërm ai do të jetë më pranë. Në orën 03:00 të mëngjesit akrepat do të ribëhen 02:00 këtë të dielë 25 tetor 2015 kur është edhe e diela e fundit e tetorit ditë në të cilën ndryshimi i orës për Europën bëhet nga 03:00 e mëngjesit paralelisht për të gjitha vendet europiane. Një orë më shumë gjumë dhe pak stres për takimet që mund të keni lënë për nesër pasi do të duhet të saktësoni me orën e re apo të vjetër. Në vitin 1981 të paktën për Europën u saktësua ndryshimi i akrepave kundrejt së dielës së fundit të Marsit (kur ora bën përpara) apo të dielës së fundit të Tetorit (kur ora bën mbrapa)
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA