• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Poliçan: Proçedim ndaj një 29 vjeçari. Tregtonte duhan pa dokumentacion

Më herët, një ditë më parë e hënë 26 tetor 2015 një 29 vjeçar nisi të proçedohej në gjendje të lirë. Sektori kundër krimit ekonomik dhe financiar në Drejtorinë e Qarkut Berat proçedoi më herët një shtetas me inicialet B.B. 29 vjeç lidhur me tregtimin e një sasie duhani, specifikon lajmi zyrtar. Tregtimi i duhanit po bëhej në Poliçan ku shtetasi po tregtonte pa dokumenta shoqërues malli duan të llojit "Tarabosh" dhe "Grand". Komunikimi zyrtar përfundon me citimin e veprës prej së cilës ka nisur ky proçedim në gjendje të lirë që bie ndesh me Nenet 149/a dhe 288/a të Kodit Penal.
©Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrues nuk i referohet ngjarjes

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA