• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë - Credins Bank së shpejti me filialin e saj do të jetë prezente në dhjetor në Skrapar

Ndonse nuk është zyrtarizuar, dhjetori 2015 pritet të jetë starti i punës së një operuesi të ri bankar në Skrapar. Credins Bank  do të konkuroj me të vetmin operues që ka qënë prej vitesh në Skrapar Raiffeisen Bank. Punimet për mjedisin se ku do të veproj Credins në Skrapar kanë përfunduar dhe po njëherësh edhe trainimet e stafit të ri. Filiali i ri do të ketë një vendndodhje pranë godinës së Bashkisë Skrapar dhe pritet të ofroj shërbimet e ndryshme në aspektin bankar. Mundësia e zgjedhjes së një banke të dytë tashme do të jetë edhe për banorët e Skraparit që prej dhjetorit mund të ndërveprojnë me transaksione jo vetëm me Raiffeisen por edhe Credins
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA