• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Projektbuxheti 2016. Bashkia Skrapar për rrugët do ti akordohet fondit prej 12 milion lek

Do të jetë afro 12, 054 në mijëra fondi që është parashikuar sipas projekt buxhetit 2016 që do ti akordohet Bashkisë Skrapar. Fondi do të përdoret për infrastrukturën dhe trasportin rrugor dhe nënkupton fondin e pakushtëzuar për këtë zë në vitin e ardhshëm.  Përsa i përket vlerës financiare Skrapari renditet i 16ti duke ardhur në zbritje nga Bashkitë e tjera që përfitojnë më shumë me rend zbritës tek më pak përsa i përket vlerës financiare. Fondin e mësipërm do të përfitojnë gati 58 bashki nga 61 bashki që ka Shqipëria gjithësej.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA