• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: Prezantohet Prefekti i Qarkut Berat Fadil Nasufi (në fokus)

Rreth orës 11:00 më herët të kësaj të enjte, 05 Nentor 2015 Një takim u zhvillua në Çorovodë me drejtues institucional të enteve të ndryshme. Për herë të parë do të prezantohej zyrtarisht (së paku për Skraparin) Prefekti i ri Qarkut Berat Fadil Nasufi. Takimi u mbajt nën organizimin e nënprefektit Skrapar dhe në të morën pjesë përfaqësi nga entet e ndryshme në Skrapar. Në takim krahës të tjerave fokusi u vendos në luftën ndaj Informalitetit dhe qëndrimit pro social të institucioneve vendore. Në rang Rajoni pesha e Skraparit institucional do të matet edhe përmes analizave të ndryshme me qëllim kapjen e objektivave nga secili sektor. Në takim ishte i pranishëm edhe një përfaqësues nga ministria e Mirëqënies Sociale, ku nevojshmëria e krijimit të një qëndre me synim kualifikimin e punonjësve në sektor artizanal ishte pjesë e një projekti që do të rilind së shpejti. Takimi zgjati për më shumë se 45 minuta dhe u zhvillua nën një klimë diskutimesh e raportesh mes përfaqësuesve të ndryshëm të pranishëm në event. Më herët gjatë muajit që kaloi Fadil Nasufi u vendos në krye të Prefekturës Berat. Një emër i njohur për Skraparin kjo edhe për faktin se prej disa mandatesh ai ka drejtuar Qytetin e Beratit si Kryetar Bashkie i tij. Në Skrapar Prefektura përfaqësohet në nivel nënprefekture dhe në këtë pozicion si nënprefekt i Skraparit qëndron Fatos Hasanaj.
©Corovoda Online / Imazhi përpunim grafik Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA