• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Tërbohet websiti i FSHF. Skraparit i jep 3 pikë, pjesën e pare e mbyll 3:0 për Skraparin Takimi 1:5

Ka për tu kthyer në një gag të radhës ndeshja Skrapari - Tepelena. Kjo sipas websitit të FSHF. Në të vërtetë sikundër na ndoqët në live update, rezultati i takimit përfundoi 1:5 në favor të Tepelenës. Por 3 pikshi i është hedhur Skraparit. Madje jo vetëm kaq por edhe pjesa e pare sipas websitit zyrtar është mbyllur me rezultatin 3:0 në favor të Skraparit. Ndërsa 90 minutshi 1:5. Corovoda Online kap disa fotoweb nga websiti zyrtar i FSHF. Në të vërtetë pjesa e parë u mbyll 0:0 dhe nuk ka sens logjik që pjesa e parë e një takimi të mbyllet 3:0 kurse krejt takimi të përfundoj 1:5
Megjithatë duket se kemi të bejmë me një problematikë në web mesa duket, ndonse sot gjatë gjithë ditës faqja azhornonte rezultate jo te verteta ndeshjesh
© Corovoda Online / Imazhet Corovoda Online / FotoWeb

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA