• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Kryeministri Rama: Edhe Çorovoda do të preket nga Rilindja Urbane.

Pasditen e sotme e premte 18 dhjetor 2015 Kryeministri Rama nga qyteti i Beratit ka folur për projektet dhe investimet e bëra në qarkun e Beratit në një kohë të shkurtër 1 vjeçare. Nga ky qytet mes të pranishmëve, Rama tha edhe se:  “Rilindja Urbane do të shtrihet në gjithë qarkun deri në Çorovodë dhe do të përfshijë për herë të parë fermën”. Kryeministri Edi Rama deklaroi nga Berati se programi i qeverisë së tij “Rilindja Urbane” ka nisur të japë efektet e tij në këtë qytet dhe në rang qarkut.
“Programi i Rilindjes Urbane, i treguar me gisht si një program për të harxhuar paratë publike pa efiçencë, na ka dhënë në Berat rezultate konkrete tek ekonomia vendore, tek sipërmarrja vendore dhe tek rritja e numrit të turistëve”, ka deklaruar Rama.
Por ne, ka vijuar ai, “nuk jemi të kënaqur pasi synojmë rritjen e nivelit ekonomik tek familjet e këtij qarku”.
Kryeministri ka nënvizuar se, programi i Rilindjes Urbane do të vazhdojë. “Ai do të shtrihet në gjithë qarkun deri në Çorovodë dhe do të përfshijë për herë të parë fermën”, ka bërë me dije shefi i qeverisë.
Ai u ka premtuar të pranishëmve se, vitin e ardhshëm do të bëjë për kullimin e ujërave më shumë se ç’është bërë për Beratin në 5 vjet. “Ne kemi realizuar 47 projekte për zemrën e qytetit në 1 vit të vetëm”, ka thënë Rama.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA