• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: T.A.P. zbret në investimet në Komunitet. Urat dhe mjedisi në Fokus

Prej disa ditësh tabela të gjera buzë disa rrugëve në Skrapar lajmërojnë në dygjuhësh hapin e radhës. Kështu prej ditësh Trans Adriatic Pipeline ka nisur investimet në funksion të shërbimeve të mira ndaj komunitetit. Pastrimi i shtrateve të përrenjve poshtë urave, heqja e inerteve, mbetjeve plastike dhe organike të cilat sidomos në periudhën e dimrit bëhen më të nevojshme për zonat ku kalon TAP janë në zhvillim në Skrapar. Veprimet po kryhen nga kontraktori i TAP Gener2 Sicilsaldo JV, me përfitues komunitetet lokale. Ndjeshmëria sensitive e mjedisit në këtë periudhë prag dimri ka dhënë edhe vlerësimet e para të komunitetit në pastrimin e zonave. Në imazh disa plane nga veprimet në terren të Gener2
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA