• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari kundër Dhunës ndaj Grave dhe të rejave. Pritet një aktivitet në fillim javë

Me moton "Bëhu Portokalli!" fillim java që vjen pritet të ketë një aktivitet që do të zhvillohet nga Bashkia Skrapar së bashku me donatorët e një projekti kombëtar në kuadër të luftës ndaj dhunës që ushtrohet ndaj grave. Për 16 ditë që nga 24 nëntori 2015 në Gjithë Shqipërinë do të zhvillohen aktivitete për këtë kauz. Në Skrapar një aktivitet pritet të zhvillohet në datën 7 dhjetor 2015 ku përfaqësues të ndryshëm do të flasin rreth fenomenit dhe masave parandaluese të komunitetit dhe enteve respektive për tënë bashkë kundër kësaj dukurie negative.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA