• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Transport: Skrapar - Tiranë Ndryshon stacioni i terminalit të autobuzave ndërqytetas.

Duke nisur nga dita e dielë, 20 dhjetor 2015 stacioni i ri i linjave ndërqytetase të autobuzave që Lidhin Çorovodën, Poliçanin dhe qytete të tjera do të spostohet pranë Sheshit "Shqiponja". Ky është vendimi më i fundit i Bashkisë Tiranë. Bëhet fjalë përkohësisht deri sa një terminal i mirëfilltë të ndërtohet në Tiranë. Deri më tani, stacionet e autobuzave me destinacion Skrapar - Tiranë dhe anasjelltas ka qënë zona e njohur si Ish Parku në Tiranën e Re. Stacioni i ri do të ndodhet në Veri-Lindje të sheshit Shqiponja dhe pritet që thuajse gjithë linjat ndërqytetase të jugut të Shqipërisë të përfundojnë apo nisen nga kjo pikë.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA