• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Fillojnë punimet për ndërtimin e Unazës së Re pranë "5 Shtatorit"

Prej pak ditësh kanë nisur punimet... dhe njëherësh edhe vlerësimet e para në komunitet. Kështu në Çorovodë më herët, kanë nisur punimet për rivënien në "jetë" të një rruge të re e cila do të lehtësoj kalimin në pjesën e sipërme të qytetit të vogël të Çorovodës. Punimet po kryehen pranë aksit Ura e lagjes "5 Shtatori" në krah të Spitalit të Skraparit dhe tendencë daljen në afërsi të varrezave të Dëshmorëve. Kjo rrugë ka qënë ekzistente përpara 1990 por ndryshimet e kohëve e "zhdukën" përkohësisht. Punimet po kryhen përmes kooperimit të autoritetit vendor të Bashkisë Skrapar dhe Investit për komunitetin e projektit T.A.P. Jozyrtarisht mësohet se edhe Ura e 5 shtatorit do të pësoj ristrukturimin e saj me tendence zgjerimi. Paralelisht këtyre punimeve akumulumi i ujëravë të përrenjve ka ndodhur tanimë përmes tubacioneve, gjë që shmang dukshëm prurjet natyrore që në tetorin e 2015 përmbytën një zonë të Skraparit në Lagjen Estref Caka. Investimet priten të konkretizohen në final gjatë 2016.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA