• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ilir, Sali dhe pastaj Edi. Emrat 2014 në Shqipëri Ja Frekuenca e përdorimit

Në vitin 2014 në Republikën e Shqipërisë Emri "Ilir" mbahet nga 8 257 persona. Ndërsa emri "Sali" mbahet nga 2 582 persona. Ndërsa "Edi" është emri që mbajnë 669 persona. Ndërsa për gjininë femërore emri "Liri" gjendet në 4 317 shqipëtarë emri "Monika" gjendet në 941 raste dhe "Linda" në 319 raste referuar kjo gjithnjë të dhënave të 2014. Të dhënat kurioze jepen prej disa kohësh në një shërbim online të faqes zyrtare të Instat dhe i referohen vitit 2014. Për lindjet e 2014 karakteristike mbeten emrat "modernë" të të lindurve. Sipas portalit në 2014 emrat që shqipëtarët kanë preferuar më së shumti për lë lindurat vajza janë:
1Amelia363
2Ajla271
3Melisa220
4Amelja166
5Klea155
6Sara148
7Kejsi127
8Noemi118
9Alesia116
10Leandra112
Ndërsa për të lindurit meshkuj të 2014 emrat më në modë që shqipëtarët kanë zgjedhur janë:
1Noel490
2Joel483
3Mateo191
4Ergi181
5Luis171
6Aron141
7Samuel130
8Roan123
9Roel118
10Xhoel116
Në qarkun e Beratit për 2014 dominojnë emrat Noel dhe Joel për meshkujt e lindur në këtë vit ndërsa për femrat e lindura në 2014 emrat që dominuan në këtë qark janë Amelia, Amelja dhe Melisa.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA