• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Një instalacion prej xhami, mbi Kanionet e Osumit në Skrapar: Në Projekt

Së shpejti turistët që do të vizitojnë Skraparin dhe konkretisht Kanionet e Osumit do të kenë një pamje tjetër të bukurisë së kanioneve. Përmes një burimi, Corovoda Online mësoi javën që shkoi se është në fazën projektuese ndërtimi i një instalacioni i cili do të ngjahësoj me një ballkon apo taracë të qelqtë (me rrethime xhami) nga ku mund të shikohet në një pamje magjepse Kanioni i Osumit në Skrapar. Ende nuk dihet me saktësi vendi ku do të konkretizohet ky projekt por sipas gjasave dy janë vendndodhjet më të favorizuara kjo nisur edhe nga panorama e ketyre vendndodhjeve. Në dy prej alternativave që janë ende në diskutim vendet e quajtura "Vrima e Nuses" dhe "Shkëmbi i Flamurit"   konsiderohen më të mundshëm për t'u marrë në konsideratë. Corovoda Online do të përpiqet të siguroj maketet e projektit që momentalisht ndodhet ende në fazën e tij hartuese. Kanionet e Skraparit janë një prej shumë vendeve të bukura të natyrës skraparase. Ato janë të gjata rreth 12.5 kilometër dhe thëllësia e tyre në pikat më të larta shkon në mbi 100 metra. Përgjatë kanionit gjigand mbi Osum derdhen 8 ujëvara ndërsa në rripin tokësor të udhëtimit, disa pika të veçanta joshin turistët si përshembull, Gjurma e Abaz Ali, Ura e Hambullit, Shkëmbi i Flamurit, Vrima e Nuses, Kisha etj.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA