• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari mes Natyrës: Pema 170 vjeçare në Verzhezhë të Skraparit FOTO

Në afërsi të Çorovodës, ndodhet fshati Vërzhezhë aktualisht pjesë e njësisë administrative Qëndër (ish - komuna me të njëjtin emër). Fshati Vërzhezhë ndodhet në një lartësi gati 540 metra mbi nivelin e detit. Corovoda Online ndalet në këtë shkrim në promovimin e radhës së bukurive të natyrës skraparase. Si mund ta shihni edhe në foto Lisi i Vërzhezhës është në fokus të ndalesës sonë elektronike në këtë postim. Është një dru i veçuar me lartësi që arrin në mbi 26 metra, kurorë të madhe, perimetri mbi 8 metra, ndërsa perimetri i trungut 140 cm dhe diametri i tij 72 cm. Ka moshë 170 vjeçare. Nën hijen e tij janë zhvilluar kuvende dhe takime të rëndësishme të banorëve të fshatit Vërzhezhë dhe të gjithë krahinës. Ka vlera shkencore (biologjike), ekologjike, didaktike dhe historike. Rruga automobilistike e aksit Çorovodë - Vërzhezhë është itinerari që duhet të ndjekim në këtë udhëtim.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA