• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Vera 2016 "e nxehtë" me video hot. Këngëtari me origjinë nga Skrapari "trondit"

Fama kërkon çdo mjet për të arritur qëllimin, por a mund të justifikoj talentin... aq më tepër kur flasim për Emra VIP në skenat Shqiptare?. Një verë e nxehtë paralajmërohet përmes një shkrimi të publikuar më herët në gazetën "Intervista". Një këngëtar i ri në moshë Orges Qato allias Orges G. pas këngës më të re të tij që pritet të dali ditëve në vijim dhe që Corovoda Online mëson se do të quhet "Jena Veç ne Dy" me koperim të Outlandish ka thënë për periodikun Intervista.al se do të sjellë edhe materiale video ku përfshihen së paku 6 këngëtare në skena Hot. Në një kontakt që patëm me djaloshin e njohur për Corovoda Online më së shumti me hitin "Je ti" dhe " Let it Go" mësuam se gjithçka do bëhet publike në stinën e Verës. E gjithnjë ka një Përse? Sipas këngëtarit qëllimi i vetëm është Pastrimi i Tregut Muzikor kështu thuhet së paku në versionin online të artikullit për Intervista.al. Këngëtari ka shkuar më tej duke përmendur emrat e disa prej këngëtareve ku në materialin e shkruar për këtë gazetë fillimisht u shkruan 3 gërmëzimet e para për çdo emër që thuhet se do të jetë protagoniste e videove me skena të nxehta.
Në Shqipëri showbizi shpesh i referohet emrave që ndezin debate në publik, në rastin e këngëtareve një opinion i përgjithshëm (mbase joreal) jepet nga paraqitja skenike apo viduale dhe  paralelizmi i tyre me talentin. Në përgjithësi, videot ku këngëtaret shfaqen me skena ekzibicionizmi apo gati erotike marrin më shumë klikime dhe dëgjueshmëri të lartë krahësuar me emra të tjerë që janë më të talentuar duke i shnërruar në të Famshëm imponues për audiencat veçanërisht të reja në moshë. E gjithë kjo, duket sikur devijon adhurimin e fansave nëse adhurohet kënga apo këngëtarja apo adhurohet paraqitja skenike apo viduale e "guximtareve".  E guximi si element i çdo mjeti për të arritur qëllimin kalon edhe në ata që quhen mbështetës të këngëtareve duke ofruar çdo mundësi për të arritur çdo kënaqësi. Analitikët e showbizit madje shpesh kritikojnë kur "kritikohen" emrat e VIP-ve. Rrethe të lidhura mes PR, Gazetarisë së vetëkënaqur që ka një shoqe Vip më shumë, e të tjera arsye shpesh kundrabalancojnë opinionet publike me ato subjektive. Binomi Këngëtare e Patalentuar dhe Gazetar i bërë vet shpesh imponon gjullurdinë mediatike. Gjithësesi Pyetja që lind është : "Çfarë do të arrihet me publikimin e personaleve për emrat publikë?" A do të arrihet ajo që konsiderohet Pastrim i Tregut Muzikor? E rrethi vicioz do të mbes sërisht mes dilemave...
© Corovoda Online / Referenca të përdorura në materialin e mësipërm Kortezi / Intervista

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA