Hapësirë Promocionale dhe reklamim me pagesë. Corovoda Online sms: + 355 69 8 77 88 99 dhe e-mail: corovodaonline@post.com

RadioChat - Radio Charts - Top 20 - Albania

Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online

New Hits On Corovoda Radio - Këngët më të reja të javës në Corovoda radio

11.02.2017NEW HITS ON COROVODA RADIONEW HITS ON COROVODA RADIO
newAlice MertonNo Roots
newLady GagaJohn Wayne
newDimitri VegasHey baby
newAnne MarieCiao Adios
newErmal MetaVietato Morire
newAlvaro SolerAnimal
newMartin SolveigPlaces
newBakermatBaby
newAndreas GabalierHulapalu
newEmeli SandeHighs & Lows
newBurak YeterTuesday
newSnakehipsDont Leave
newJulia MichaelsIssues
newBlaseAinigma
newAlmaDye My Hair
newMahmut Orhan ft, SenaFeel
newAJRWeak
newAlessia CaraHow far i'll go
newThe VampsAll Night
newBob SinclairBurning
New Hits On Corovoda Radio - Këngët më të reja të javës në Corovoda radio
=rewind(Back on the Best HitsNEW HITS ON COROVODA RADIO
*BabyloniaPush Push
*AlabinaSalma Ya Salama
Top 20 - Chart of the Week - Klasifikimi Javor Top 20 - Corovoda Radio Online
11.02.2017BEST 20 ON COROVODA RADIOINTERNATIONAL  TOP 20 - ALBANIA
1 (new)ALVARO SOLERANIMAL
2 (new)ANNE MARIECIAO ADIOS
3 (new)ALICE MERTONNO ROOTS
4 (new)LADY GAGAJOHN WAYNE
5 (new)MARTIN SOLVEIGPLACES
6 (new)BAKERMATBABY
7 Cali ft. El Dandee ShaggyLUMBRA
8 (new)BURAK YETERTUESDAY
9 LUIS FONSIDESPASITO
10(new)JULIA MICHAELSISSUES
11(new)ERMAL METAVIETATO MORIRE
12 CARLOS VIVESAL FILO DE TU AMOR
13 (new)BLASEAINIGMA
14 ED SHEREVANSHAPE OF YOU
15 (new)ALESSIA CARAHOW FAR I'LL GO
16 (new)SNAKEHIPSDONT LEAVE
17 (new)BOB SINCLAIRBURNING
18 (new)ANDREAS GABALIERHULAPALU
19 (new)ILIAS VRETTOSETSI
20 (new)MAHMUT ORHANFEEL
test
ALBANIASUPER HITS ON COROVODA RADIO ONLINEALBANIA
. .
test

edhe ZëRI YT...!

Në opsionion Kontakt dërgo raportin tënd elektronik

Reklama Online!

loading...

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

NËN AXHENDË

7 Mars 2017
Kjo ditë kombëtare si kryefjalë në Shqipëri do të ketë Mësuesit. Dita e veçante shkon për punën dhe përkushtimin e arsimtarëve.
8 Mars 2017
Dita ndërkombëtare e Gruas për më shumë të drejta e barazi gjinore do të festohet (protestohet) në Shqipëri
11 Mars 2017
Miss dhe Mister Children zgjedh në Çorovodë fituesit mes bukurisë dhe simpatise së 6 - 13 vjeçarëve
14 Mars 2017
Ceta Plakë e Skraparit 1942 do të kujtohet me një aktivitet historik. Ky vit përkon me kujtimin jubilar
22 Mars 2017
Dita e Sulltan Novrusit është e veçantë për besimtarët bektashi në Skrapar. Ajo nënkupton ardhjen e pranverës.

SONDAZH

Visit Skrapar

Gatimi Zonal

TOPLIST 20 COROVODA RADIO SHKURT 2017

PROMOCION

ALSSH SKRAPAR
Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

Recent Entries

PROMOCION

spoti juaj.

LIVE UPDATE

BASHKIA SKRAPAR

MË HERËT

Lidhje të tjera lokale
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA