Hapësirë Promocionale dhe reklamim me pagesë. Corovoda Online sms: + 355 69 8 77 88 99 dhe e-mail: corovodaonline@post.com

BAR RESTAURANT CATEGORY IN SKRAPAR

Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online

Firstly you have to know that when you will make the first step on the streets of Corovoda, Skrapar  you will see different coffee bars, restaurants, small activities etc. If you decide to take your first coffee here, don't try to spend any coins more on buying water... because Corovoda is well known for the cold and natural water... is offered free... and there's a magic inside of it. Believe Us ;)
But let's have a short look on some of different Bars and Restaurants located on Corovoda.
Bar "Verori"
Bar "Osumi"
Bar "Kanione"
Bar "Guri"
Bar "Xhamajka"
Bar "Algida"
Bar "Kalemi"
Bar "Flora"
Bar "Ajasllari"
Bar "Xhamëni"
Bar "Hajdari"
Bar "Sokoli"
Bar "Koleci"
Bar "A.Saliasi"
Bar "L.Çuadari"
Bar "E.Musabelli"
Bar "V.Xhizdari"
Bar "R.Malo"
Bar "Blerimi"
Bar "Streneci"
Bar "S.Hoxha"
Bar "E.Hoxha"
Bar "F.Hysenbelli"
Bar "Harizaj"


edhe ZëRI YT...!

Në opsionion Kontakt dërgo raportin tënd elektronik

Reklama Online!

loading...

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

NËN AXHENDË

7 Mars 2017
Kjo ditë kombëtare si kryefjalë në Shqipëri do të ketë Mësuesit. Dita e veçante shkon për punën dhe përkushtimin e arsimtarëve.
8 Mars 2017
Dita ndërkombëtare e Gruas për më shumë të drejta e barazi gjinore do të festohet (protestohet) në Shqipëri
11 Mars 2017
Miss dhe Mister Children zgjedh në Çorovodë fituesit mes bukurisë dhe simpatise së 6 - 13 vjeçarëve
14 Mars 2017
Ceta Plakë e Skraparit 1942 do të kujtohet me një aktivitet historik. Ky vit përkon me kujtimin jubilar
22 Mars 2017
Dita e Sulltan Novrusit është e veçantë për besimtarët bektashi në Skrapar. Ajo nënkupton ardhjen e pranverës.

SONDAZH

Visit Skrapar

Gatimi Zonal

TOPLIST 20 COROVODA RADIO SHKURT 2017

PROMOCION

ALSSH SKRAPAR
Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

Recent Entries

PROMOCION

spoti juaj.

LIVE UPDATE

BASHKIA SKRAPAR

MË HERËT

Lidhje të tjera lokale
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA