Hapësirë Promocionale dhe reklamim me pagesë. Corovoda Online sms: + 355 69 8 77 88 99 dhe e-mail: corovodaonline@post.com

BUS LINES - SKRAPAR

Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online

Hospitality is the first word that will dominate your days during being' on Skrapar. Let stop a bit: Saying Skrapar and Corovoda means the same. Corovoda is the center of Skrapar If you prefer to came by bus you must know firstly that the trip will end after 4 hours (by bus). A ticket for 1 person cost at about 5 USD or 4.4 EUR If you have ALL (LEK) you have to pay attention because in Albania exist two standards on Saying Lek ( The official way is as it written Example: 200 means 200 ;) but exists and the old manner On Speaking with the old lek. In the example, on the second manner don't be surprised when you hear 2 000 lek it is the same as 200 lek ) Let's going with our Corovoda Online Advise:
From Tirana to Skrapar:
The First Bus Line From Tirana to Skrapar: at 06:00 A.M. (local time) EVERYDAY
The Second Bus Line From Tirana to Skrapar: at 11:00 A.M. (local time) EVERYDAY
The Third Bus Line From Tirana to Skrapar: at 13:00 P.M (local time) EVERYDAY
The Fourth Bus Line From Tirana to Skrapar: at 15:00 P.M. (local time) EVERYDAY
The Fifth Bus Line From Tirana to Skrapar: at 16:00 P.M. (local time) EVERYDAY
From Skrapar to Tirana:
The First Bus Line From Corovoda to Tirana: at 05:00 A.M. (local time) EVERYDAY
The Second Bus Line From Corovoda to Tirana: at 07:00 A.M. (local time) EVERYDAY
The Third Bus Line From Corovoda to Tirana: at 09:00 A.M (local time) EVERYDAY
The Fourth Bus Line From Corovoda to Tirana: at 10:15 A.M. (local time) EVERYDAY
The Fifth Bus Line From Corovoda to Tirana: at 11:00 A.M. (local time) EVERYDAY
During this, you have to pass along other cities so if you decide to stop On Polican, Berat, Lushnja, Kavaja, Durres you have pay attention that your ticket will cost a little bit lower.
If you Need Help on This, Try to Use REPORT link form in order to help you for more information.

edhe ZëRI YT...!

Në opsionion Kontakt dërgo raportin tënd elektronik

Reklama Online!

loading...

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

NËN AXHENDË

7 Mars 2017
Kjo ditë kombëtare si kryefjalë në Shqipëri do të ketë Mësuesit. Dita e veçante shkon për punën dhe përkushtimin e arsimtarëve.
8 Mars 2017
Dita ndërkombëtare e Gruas për më shumë të drejta e barazi gjinore do të festohet (protestohet) në Shqipëri
11 Mars 2017
Miss dhe Mister Children zgjedh në Çorovodë fituesit mes bukurisë dhe simpatise së 6 - 13 vjeçarëve
14 Mars 2017
Ceta Plakë e Skraparit 1942 do të kujtohet me një aktivitet historik. Ky vit përkon me kujtimin jubilar
22 Mars 2017
Dita e Sulltan Novrusit është e veçantë për besimtarët bektashi në Skrapar. Ajo nënkupton ardhjen e pranverës.

SONDAZH

Visit Skrapar

Gatimi Zonal

TOPLIST 20 COROVODA RADIO SHKURT 2017

PROMOCION

ALSSH SKRAPAR
Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

Recent Entries

PROMOCION

spoti juaj.

LIVE UPDATE

BASHKIA SKRAPAR

MË HERËT

Lidhje të tjera lokale
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA