Hapësirë Promocionale dhe reklamim me pagesë. Corovoda Online sms: + 355 69 8 77 88 99 dhe e-mail: corovodaonline@post.com

CAMPING OF SKRAPAR ON THE CANYONS OF OSUMI

Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online

During your trip to visit the Canyons of Osumi, an area, dominated by green of the nature is waiting for you. It's Called The Camping of Skrapari a natural residence for everyone who want to have a break, to stay with their own tents, to have a wonderful panoramic view of the Canyons. Traditional food, wine and Coffee, Tea or Raki are typical for this Camping. If you only prefer to pass the night here, it's a secure place, you can build up your own tent and pay at about 3-5 euro for a night. You can stay with your camper, motors, cars because the area it's comfortable for this. If you decide to eat something (exclude the bottle of wine, payment extra) for 2 persons your pocket will cost at about 18 euro in total. The food is yaaaamm... Natural, Bio, and Traditional. Exist a basketball area in a dedicated field, and for the children a playground is all for them.
Highlights:
When you are at the Camping of Canyons of Osumi, a location called The Flag "Flamuri" is the most visited by visitors. It is one of the highest points when you can see a perfect panorama. During the spring or the autumn you can see clearly one of the 8 waterfalls.
Food:
It is based 100% on the taste of the traditional. It is bio and the methods of preparing are with wood and fire. Low prices.
Structure:
Camping is created as a natural resorts. wood , relics, natural grass, green area that is in function of the nature around protecting all as a part of it.
Let's get some info details: 
Mobile +355682349479
Open Service from 06:00 A.M. to 23:59 P.M.
Parking, Playground, Basketball,
Traditional Food, Bar & Coffee
TV, Electricity etc.
 

edhe ZëRI YT...!

Në opsionion Kontakt dërgo raportin tënd elektronik

Reklama Online!

loading...

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

NËN AXHENDË

7 Mars 2017
Kjo ditë kombëtare si kryefjalë në Shqipëri do të ketë Mësuesit. Dita e veçante shkon për punën dhe përkushtimin e arsimtarëve.
8 Mars 2017
Dita ndërkombëtare e Gruas për më shumë të drejta e barazi gjinore do të festohet (protestohet) në Shqipëri
11 Mars 2017
Miss dhe Mister Children zgjedh në Çorovodë fituesit mes bukurisë dhe simpatise së 6 - 13 vjeçarëve
14 Mars 2017
Ceta Plakë e Skraparit 1942 do të kujtohet me një aktivitet historik. Ky vit përkon me kujtimin jubilar
22 Mars 2017
Dita e Sulltan Novrusit është e veçantë për besimtarët bektashi në Skrapar. Ajo nënkupton ardhjen e pranverës.

SONDAZH

Visit Skrapar

Gatimi Zonal

TOPLIST 20 COROVODA RADIO SHKURT 2017

PROMOCION

ALSSH SKRAPAR
Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

Recent Entries

PROMOCION

spoti juaj.

LIVE UPDATE

BASHKIA SKRAPAR

MË HERËT

Lidhje të tjera lokale
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA