• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Këshilli Bashkiak Skrapar Miraton Projekt Buxhetin Afatmesëm 2017 - 2019

Në fundin e muajit Maj 2016 Këshilli Bashkiak i Skraparit ka miratuar Projekt Buxhetin Afatmesëm për periudhën 2017 - 2019. Projekti synon të ndërtojë një guidë fokus të punës për vitet në vijim. Më poshtë Corovoda Online jep në mënyrë të përmbledhur disa ndër elementët e pritshëm që ky projekt afatmesëm parasheh:
Zëri: Të ardhura nga Taksat
viti 2017 - 16 076 000 lek
viti 2018 - 16 880 000 lek
viti 2019 - 17 724 000 lek

Zëri: Të ardhura nga Tarifat
viti 2017 - 37 949 000 lek
viti 2018 - 39 846 000 lek
viti 2019 - 41 839 000 lek

Zëri: Të ardhura nga Shitje Prone dhe Dhënie me Qera
viti 2017 - 20 917 000 lek
viti 2018 - 21 963 000 lek
viti 2019 - 23 061 000 lek

Zëri: Të ardhura të tjera
viti 2017 - 110 110 000 lek
viti 2018 - 112 742 000 lek
viti 2019 - 115 916 000 lek

Këto janë disa ndër elementët që grupet e punës të Autoritetit Vendor Bashkia Skrapar kanë paraparë për këtë plan afatmesëm 3 vjeçar. Taksat dhe Tarifat janë elementi që kërkojnë edhe ndihmën e komunitetit apo subjekteve të tjera pa të cilat është i vështirë funksionimi. Thënë ndryshe edhe investimet e mundshme që duam për qytetin tonë, për t'a bërë atë sa më të mirë kërkojnë bashkëveprimin mes palëve dhe nxitjen për të paguar detyrimet ligjore.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA