BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Aplikimi: Të rinjtë nga Skrapari prej 16 - 25 vjeç mund të Aplikojnë për Kampin Veror: Ja detajet

Posted on Thursday, July 28, 2016 and filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Qëndra rinore Epoka e Re në bashkëpunim me Olof Palm Center dhe Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë nga datat 5 deri në 10 shtator 2016 në Zvernec, Vlorë do të organizoj Kampin Veror për të rinj nga mosha 16 deri në 25 vjeç. Edhe të rinjtë nga Skrapari mund të aplikojnë për këtë Kamp që do të organizohet për tematikën "Të luftojmë Gjuhën e Urrejtjes përmes Edukimit të të Drejtave të Njeriut". Në aplikim mund të marrin pjesë edhe të rinj nga bashkitë Fier, Vlorë, Berat, Lushnje, Patos, Skrapar, Roskovec dhe Ballsh. Tre janë kushtet për aplikim që mund ta bëni edhe online.
1. Të jeni nga mosha 16 - 25 vjeç
2. Të jeni banor në një nga bashkitë Fier, Vlorë, Berat, Lushnje, Patos, Skrapar, Roskovec dhe Ballsh
3. Të jeni të motivuar për të qënë aktivist pranë qyteteve tuaja për lëvizjen No Hate Speech
Corovoda Online përpiqet përmes këtij postimi të motivoj të rinjtë në gjithëpërfshirje. Ju mund të Aplikoni Online duke klikuar KËTU .
Corovoda Online

0 Responses for “ Aplikimi: Të rinjtë nga Skrapari prej 16 - 25 vjeç mund të Aplikojnë për Kampin Veror: Ja detajet”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social