BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Babai sheh ëndërra - Arian Leka

Posted on Saturday, July 09, 2016 and filed under , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Babai sheh ëndërra.

Babai sheh ëndrra me kuaj
hingëllima, potkonj dhe një zjarr
që digjet në zemër, pa flatrën e marrë
tërhequr aq rëndë nga buajt

dhe babai sheh ëndrrën me kuaj

këndon një këngë pa zarar
një muaj, dy muaj, tre muaj...,
tetor.., dhe pastaj në Skrapar

babai sheh ëndrra me mua

sheh vendet ku shkohet pa flatra
mbi supe i gjej ca pendë rrëzuar
ndër vise të tjera fsheh udhën..., nata,

babai sheh ëndërr...,

dhe mua...,
më duhet të vras gjithë kuajt,
që vijnë e më trembin babanë,
kur është duke ëndërruar...
Corovoda Online / Arian Leka

0 Responses for “ Babai sheh ëndërra - Arian Leka”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social