BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Dervish Iljazi: Busti do të ngrihet në 28 Korrik 2016. Aktivitet në Kulmak, Skrapar. Ja disa ndër detajet

Posted on Thursday, July 14, 2016 and filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

"Më i miri i njerëzisë është ai që i bën më tepër mirësi njerëzimit" kjo thënie e Dervish Iljaz Qafoku do të jetë e ngurtësuar në Teqenë Bektashi në Kulmak, Skrapar në një monument - bust i cili pritet të vendoset gjatë muajt korrik. Sipas Burimeve të Corovoda Online në 28 Korrik 2016 një aktivitet do të mbahet fillimisht në Kulmak Skrapar ku do të vendoset zyrtarisht busti i kushtuar Dervish Iljaz Qafoku. Ky vit përkon me 100 vjetorin e krijimit të teqesë njëherësh pak ditë më parë ( sikundër na keni ndjekur në postimet tona ) mori titullin e lartë mga Presidenca e Shqipërisë "Nderi i Kombit". Aktiviteti do pasoj në orët e pasdites  me një organizim më të gjerë, mbi rolin, figurën dhe kontributin e Dervish Iljazit në një seri kumtesash.
Ditëve pas eventit Corovoda Online do të jetë shkrime më të gjera. Na ndiqni!
Corovoda Online

0 Responses for “ Dervish Iljazi: Busti do të ngrihet në 28 Korrik 2016. Aktivitet në Kulmak, Skrapar. Ja disa ndër detajet”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social