• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ish-Ministri Naço reagon në Facebook. "I pavërtetë lajmi mbi çështjen Nazëri 2000"

Ka reaguar përmes faqes së rrjetit të tij social në facebook, ish-ministri Nasip Naço pas një shkrimi të bërë në tabloidin pamfleti.com ditën e djeshme. Më herët, në 2 korrik 2016 portali online shkroi një material me titullin "Shteti i rrethuar nga LSI; “Nazeri”, kompania e vëllait të Nasip Naços ruante edhe aeroportin edhe paratë e bankës", ndërsa në brendësi të materialit të këtij portali thuhet se një i afërm i ish-ministrit Naço është bashkëpronar i një shoqërie sigurimi. (lidhje e jashtme )
Por pikërisht mbi këtë fakt, ka reaguar ish-ministri Nasip Naço nëpërmjet faqes sociale në facebook duke postuar edhe disa imazhe të statusit të kompanisë në fjalë të shkëputura nga Qëndra Kombëtare e Biznesit.  Në fund të reagimit të tij, Naço shkruan se shpreson që gjithçka të jetë një lapsus, pasi në të kundërt do të t'i drejtohet gjykatës për dëm moral si dhe ndaj imazhit të tij në shifrën 250 000 000 lek.
(postimi i trupëzuar nga facebook)

© Corovoda Online / Facebook Nasip Naco / Imazhi: Fotoweb Pamfleti.com

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA