BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Libri i kushtohet Sportit në Skrapar. Doli në qarkullim botimi nga autori Enver Cakaj

Posted on Wednesday, July 06, 2016 and filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Më herët, në 2 korrik 2016 një libër i ri iu shtua bibliotekës skraparase. Publicisti dhe njëherësh autor i disa teksteve Enver Cakaj nxorri në pah botimin që mban titullin "Sportet në Skrapar". Sipas autorit libri në vetvete, nuk duhet parë thjesht si përmbledhje rezultatesh apo në këtë kontekst informacioneve statistikore. Libri nis portretizimin e disa prej legjendave që nuk janë më fizikisht mes nesh, por që mbeten në historikun e përjetshëm të Skraparit. Emir Qafa, Iljaz Kapxhiu, Abaz Beqollari e shumë të tjerë janë portretizimet e para që njohin lexuesin me jetëshkrimet mbi ta. Libri është i konceptuar edhe me elementë poetik dhe letrar. Në foton bashkëngjitur Corovoda Online publikon kopertinën e librit më të ri për bibliotekën skraparase "Sportet në Skrapar" që nga 2 korriku 2016 në treg.
Corovoda Online

0 Responses for “ Libri i kushtohet Sportit në Skrapar. Doli në qarkullim botimi nga autori Enver Cakaj”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social