• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Një Jetë me Dashuri - Tomorr Celibashi

Një jetë me dashuri.

Si rendin vitet rëndë-rëndë...
Dhe unë me brezin tim u moshova.
Thonë se, kur plakesh, të bien pendët,
Po unë prapë sot po dashuroj siç dashurova!

Unë dashuroj sot përsëri!
Sa të më rrahë zemra do ta dua.
Dhe jetën dhe gruan, si i ri,
Se shpirti nuk më vyshket mua!

Më njohin mirë miqtë e mi...
Pasi të kem ikur nga kjo botë,
Do thonë se vdiq me shpirt të ri,
I ri dhe jo si qaraman me lotë.

Që kurrë në jetë nuk psherëtiu,
Se zemrën nuk e mata me fizikun,
Çelik ma bëri dashuria
Për gruan dhe fëmijët, për shokun dhe për mikun!

Corovoda Online / Tomorr Celibashi

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA