• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Pas-Ngjarja: Vëndreshë. Policia i referon Prokurorisë Berat çështjen.

Lidhur me një ngjarjetë ndodhur dy ditë më parë në Vëndreshë, Skrapar mësohet se Policia e Skraparit i ka referuar materialet pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat. Sipas informacionit këto materiale janë në ngarkim ndaj dy shtetasve O.SH ( 24 vjeç) dhe N.SH (39 vjeç). Në informacion thuhet se këta shtetas pas një konflikti kanë goditur me njeri - tjetrin, për pasojë duke dëmtuar shetasit: L.SH. (31 vjeç), K.SH. (25 vjeç) O.SH. (24 vjeç) H.SH. (28 vjeç), E.SH. (23 vjeç) A.SH (65 vjeç) dhe H.SH. (56 vjeç) të gjithë banues në Vëndreshë. Sipas njoftimit të Policisë Vepra bie ndesh me përcaktimin e nenit 88 të Kodit Penal, përmbyllet informacioni.
Corovoda Online / Imazhi Pamje nga Vendresha Burimi Facebook

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA