• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Presidenti Nishani dekoron me Titullin "Nderi i Kombit" Dervish Iljaz Qafoku

Presidenti i Republikës së Shqipërisë sh.t.z. Bujar Nishani në një aktivitet të mbajtur pasditen e vonë të së djeshmes 5 korrik 2016 me Rastin e Festës së Barjamit të Madh, kremtuan Fiter Barjamin në një darkë të rastit me të ftuar përfaqësues të besimeve të ndryshme fetare si dhe përfaqësi të tjera. Gjatë eventit, u akorduan edhe disa tituj të lartë të presidencës. Ndër to, titulli i lartë "Nderi i Kombit" iu akordua (pas vdekjes) Dervish Iljaz Qafoku. Titulli i lartë u dha me motivacionin: " Në shenjë vlerësimi dhe nderimi ndaj klerikut të përkushtuar, i cili gjatë gjithë jetës së tij u shqua për atdhetarizëm e kontribut të dhënë për arsimin kombëtar, figurë që i dha krahë dhe lartësoi pelegrinazhin e shenjtë në Malin e Tomorrit".(postim i trupëzuar nga rrjeto social facebook)

Foto imazhi në bashkëngjitje  i referohet aktivitetit të një dite më parë.
Corovoda Online / Presidenca / FB

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA