• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar: Vëndreshë: Grindje për pronat mes 5 personave. Të paktën 2 në gjendje të rëndë

Të paktën 5 persona u përfshinë në orët e vona të mbrëmjes së djeshme në një grindje ku besohet që konfliktualiteti mund të ketë lindur për shkaqe pronësie. Jozyrtarisht në raportet e Corovoda Online ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e djeshme pak pas orës 20:00 të së mërkurës 6 korrik 2016. Ngjarja ndodhi në fshatin Vëndreshë, Skrapar dhe së paku 5 persona u përfshinë në grindje ku janë përdorur edhe mjete metalike prerëse. Jozyrtarisht besohet se personat e përfshirë në grindje ishin H.SH. (56 vjeç), O.SH. (24 vjeç) A.SH. (22 vjeç) E.SH. (24 vjeç) dhe N.SH. (35 vjeç).
Në orët e mbrëmjes së vonë shtetasit E.SH. (24 vjeç) dhe N.SH. (35 vjeç) u trasportuan drejt spitalit pasi gjendja e tyre paraqitej e rëndë pas dëmtimeve të pësuara me mjete prerëse.
SAKTËSIM: Corovoda online në raportin e parë flash të ditës së djeshme, në Opsionin LIVE UPDATE mori një raportim për ngjarjen ku saktësohet se ngjarja ka ndodhur në një fshat pjesë e njësisë administrative Vëndreshë, duke iu referuar një raporti paraprak
Corovoda Online / Imazhi Arkiv pamje nga Vëndresha

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA