BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

VIDEO: Bashkia Skrapar i bashkohet projektit Vendime.al Projekti Synon Publikimin e Vendimeve të Këshillit

Posted on Saturday, July 30, 2016 and filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Vetëm pak minuta pas orës lokale 14:15 të së shtunës 30 korrik 2016 në rrjetin YouTubë u ngarkua një video ku në Mbledhjen më të fundit të Këshillit Bashkiak Skrapar ishin të pranishëm edhe drejtues të platformës pa pagesë vendime.al për të njohur me Projektin në Fjalë. Gerti Shella, Drejtori Ekzekutiv i InfoÇip prezantoi rëndësinë e projektit për qytetarët. Platforma Vendime.al për Bashkinë Skrapar e mundësuar nga InfoCip (thënë ndryshe Qëndra për Çështje të Informimit Publik) dhe Departamenti Amerikan i Shtetit. Prej muajsh në fakt, ky portal ka mundësuar njohjen me Vendimet e Këshillit Bashkiak Skrapar me përdoruesit e rrjetit. Për Skraparin proçesi online nisi në Shkurt 2016 sikundërse kemi shkruar më herët në postimet tona në blog. Në vijim ju ftojmë të ndiqni të plotë momentet nga mbledhja e Këshillit Bashkiak Skrapar mbi prezantimin e platformës vendime.al

Corovoda Online

0 Responses for “ VIDEO: Bashkia Skrapar i bashkohet projektit Vendime.al Projekti Synon Publikimin e Vendimeve të Këshillit”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social