• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Poliçan: Zbulohet parcela me mbi 2 200 bimë narkotike. Ngjarja një ditë më parë

Më herët, në Poliçanin e së enjtes 18 Gusht 2016 rreth 2 217 rrënjë të bimës narkotike Canabis Sativa u asgjesuan me diegie nga blutë e qytetit pranë. Sipas lajmit zyrtar, Bimët janë gjetur të kultivuara në tokë shtetërore, në lagjen Gumaj, pjesë e fshatit Vokopolë,  që tani me ndarjen e re administrative i përket Bashkisë Poliçan. Seksioni për krimet në Stacionin e Policisë Poliçan po punon për identifikimin e autorit (autorëve) si dhe për kapjen e tye. Ngjarja ndodhi një ditë më parë, 18 Gusht 2016
Corovoda Online / Imazhi Arkiv

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA