• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar - T.A.P. - Përfundon asfaltimi i disa segmenteve sekondare rrugore në Skrapar FOTOSë fundmi, Skrapari ka marrë një pamje tjetër veçanërisht në disa segmente rrugore ku rrugët janë tjetërsuar krahësuar kjo me pak vite më më parë. Infrastruktura e re rrugore e ndërtuar në kuadër të projektit T.A.P. përveç një pamjeje të re krijon lehtësira mjaft pozitive jo vetëm për banorët e zonave përreth por duke dhënë një aset të tjetërsueshëm për turizmin natyror. Skrapari është një ndër zonat që ka përfituar më shumë nga implementimi i projektit Trans Adriatic Pipeline. Konkretisht, është asfaltuar segmenti rrugor Corovodë - Potom - Qafë, Ҫorovodë - Orizaj, Buzuq - Therepel , Ҫorovodë - Rezervuari i Malit Kaloç, Zhabanit, Ura e Sharovës - Çerenisht etj. Paralelisht edhe rruga e re hyrëse për në Çorovodë është në fazat e fundit të saj, ndërsa po vendosen barrierat mbrojtëse metalike anash saj dhe thuajse asfaltimi i saj ka përfunduar. Shohim më poshtë disa imazhe. 
  Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA