BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

FOTO: Çorovoda - Si do të ndryshoj Qëndra e Saj? Projekti Rilindja Urbane shtrihet edhe në Skrapar

Posted on Friday, September 30, 2016 and filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Prej ditësh, në Çorovodë, qëndrën më të madhe administrative të Skraparit, po vijojnë punimet për një imazh funksional të ri të Qëndrës së Qytetit. Punimet synojnë krijimin e një hapësire në funksion maksimal të komunitetit me hapësira të gjelbra, instalacione për kryerjen e eventeve kulturore - artistike dhe një qëndre të ridiminsionuar. Qeveria Rama më herët në gjithë Shqipërinë një fokus të veçantë i dha pamjeve të qyteteve apo qëndrave më të banuara në Shqipëri, dhe konkretizimi po vjen edhe në Bashkinë Skrapar me një fond prej afro 2.6 milion euro si investime në bashkëpunim me Fondin e Zhvillimit të Rajoneve. Projekti ndodhet në implementim të vazhdueshëm dhe së shpejti qëndra e Çorovodës do të jetë edhe më bashkëkohore dhe në funksion të komunitetit. Shohim pak imazhe sesi do të jetë nga projekti Rilindja Urbane e Çorovodës - shkëputur nga maketet e projektuesve.
Shohim pak disa foto ndërsa në rrjetin tonë në facebook Corovoda Online do sjellim edhe disa imazhe të reja.
Corovoda Online

0 Responses for “ FOTO: Çorovoda - Si do të ndryshoj Qëndra e Saj? Projekti Rilindja Urbane shtrihet edhe në Skrapar”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social