BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Kanionet e Osumit "mbërrijnë" në Kore. Televizioni Korean trasmeton një dokumentar për Shqipërinë VIDEO

Posted on Wednesday, September 07, 2016 and filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Imazh Video - KBS 1
Në mbrëmjen e 27 gushtit 2016, rreth orës 21:40 shikuesit korean u njohën me një dokumentar që u trasmetua në televizion. Pamje të bukura filmike u trasmetuan nga emitenti më i madh televiziv në Kore KBS1 thënë ndryshe Korean Broadcasting System 1  -  ( versioni i mëparshëm ka qënë KBS) Dokumentari mbante titullin "Shqipëria - Mozaik Kulturor dhe Fetar" dhe është pjesë e një serie dokumentarësh të llojit Udhëtim. Dokumentari nis me Tiranën dhe më pas shkohet në Beratin e një mbi një dritareve. Në këtë ndalesë minuta të shumta i kushtohen edhe Kanioneve të Lumit Osum në Skrapar ndërsa producentet bëjnë rafting së bashku me Albanian Rafting Group në Osum dhe marrin përshtypje të vizitorëve të huaj mbi aventurën në Kanion dhe përshtypjet për udhëtimin e tyre. Video e këtij programi fillimisht u postua në rrjetin Vimeo, dhe më pas edhe  përdorues të ndryshëm është hedhur edhe në rrjetin You Tube, ku Corovoda Online pasqyron më poshtë. Video është në gjuhë parësore koreane.

Corovoda Online

0 Responses for “ Kanionet e Osumit "mbërrijnë" në Kore. Televizioni Korean trasmeton një dokumentar për Shqipërinë VIDEO”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social