• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Nis shitja e Teksteve Shkollorë 2016 - 2017. Edhe në Skrapar disa libra mungojnë

Foto Arkiv - Shkolla 9 Vjeçare
"Zylyftar Veleshnja" Çorovodë
Më të lumtur janë padyshim fëmijët e shkollave 9-vjeçare që e shfaqin gëzimin e tyre sapo i sheh në rrugët e Çorovodës me librat e rinj në duar. Kështu prej pak ditësh ka nisur edhe në Çorovodë shitja e teksteve shkollorë për vitin 2016 - 2017. Në një mjedis pranë Posta Shqipëtare Sh.a. në Çorovodë ndodh tregtimi i autorizuar i tyre. Prindërit e vogëlueshve që hyjnë për herë të parë në shkollë, pra klasa e parë në një shumë të përafërt u duhet të paguajnë vlerën 2 350 lek. Për klasat e tjera nuk ka shumë ndyshim çmimi nga blrejet e vjetshme me përjashtim të një diference mes klasave  6 dhe 7 tekse të cilat kanë një vlerë të ndryshme nga vjet. Edhe këtë vit, qeveria pritet të nxjerrë një VKM (Vendim Këshilli i Ministrave) për skemat e rimbursimit dhe kategoritë përfituese të tyre. Por jo të gjitha titujt e teksteve janë në shitje. Raporte thanë më herët për Corovoda Online se disa tekste ende nuk kanë mbërritur ndërsa garantojnë se do të vijnë së shpejti. Shkolla nis në 13 shtator 2016 si për shkollat e mesme apo edhe ato 9 vjeçare.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA