• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Rruga Skrapar - Korçë. Projekti është në fazë Studimi. Investimi mund të bëhet brenda 2 vitesh

Imazh me karakter ilustrues
Burime për Corovoda Online thanë më herët se një projekt studimor, mbi së paku 30 kilometër rrugë, është duke u kryer në terren. Rruga e re do të synoj të lidh në komunikim automobilistik Skraparin me Korçën, dhe do të jenë kompanitë e kontraktuara të Trans Adriatic Pipeline (T.A.P.) që do implementojnë projektin. Nuk ka raport zyrtar por besohet se projekti vjen si rezultat i investimit në favor të komunitetit që kompanitë e mëdha kanë në projekte. Të njëjtat burime thanë se fillimisht ishte menduar një zonë tjetër ku do të investohej por më pas është zgjedhur aksi Skrapar - Korçë. Deri diku investimi është kryer por mbetet një segment i vështirë prej së paku 18 kilometër ku nevojitet krijimi i një rruge të re. Nëse ky projekt do të implementohet kjo do të jetë nyje mjaft e favorshme për Skraparin i cili nuk do të ketë vetëm Beratin me të cilin lidhej në rrugë nacionale por edhe Korçën
Corovoda Online / Lajmi Jozyrtar / Imazhi me karakter ilustrues

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA