• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Sport: Skrapari do luaj në Kategorinë 2/B - Por ndryshojnë rregullat. Ja cilat janë ndryshimet.


Edhe këtë vit ekipi i Skraparit do të luaj në Kategorinë e Dytë Grupi B. Por këtë vit rregullorja parasheh krijim grupi brenda grupit. Si do të ndodh kjo? Nëse vjet kishte 2 faza sivjet edicioni i ri 2016 - 2017 do luhet në 3 faza. Pasi mbarojnë 2 fazat e para vetëm 6 ekipe të renditura të parat nga ndeshjet e dy fazave te para të Grupit A dhe po 6 ekipe të renditura te para të Grupit B, do të "luftojnë" fazën e tretë për kualifikim tek Kategoria e Parë. E para e grupit gjashtësh pas përfundimit të fazës së tretë si për Grupin A dhe B, do të ngrihen në Kategorinë e Parë ( i pari ekip - pra një nga A dhe një nga B )  Ndërsa ekipet e renditura nga vendi i shtate tek i 12-ti ndeshjet do të luhen mes tyre me qëllimin për të siguruar mbijetësen në këtë kategori. Arsyeja se përse ndodhi ky ndyshim lidhet me faktin se shpesh ekipet që sigurojnë gjatë kampionatit pozicionin e parë kur u bie shorti për të luajtur me ekipin e renditur psh. të 12 tentojnë të bëjnë lëshime fiktive ndeshje dhe rezultati. Të paktën kështu ka argumentuar FSHF për ndryshimet e reja. Por cilat janë ekipet me të cilat Skrapari do të ndeshet në këtë kampionat që pritet të filloj?
Kategoria e Dytë - Grupi B
1. Butrinti
2. Naftëtari
3. Delvina
4. Oriku
5. Tepelena
6. Domozdova
7. Bilisht Sport
8. Përmeti
9. Memaliaj
10.Gramozi
11.Skrapari
12.Skënderbeu B
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA