• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Koordinata X: 1975 - Raki Skrapari në Madrid në Martesën e Leka Zogu. Rrëfen në TV nipi i tij.

Një rrëfim i veçantë, u mësua përmes një televizioni në Shqipëri. Formati "Debati në Channel 1" i moderatorit Roland Qafoku u trasmetua më herët në Channel 1 ku i ftuar ishte Skënder Zogu. Nipi i Leka Zogut I, që aktualisht jeton në Francë, në një udhëtim përmes rrëfimesh të rralla, i "ngacmuar" nga moderatori Roland Qafoku mbi pritshmërinë e martesës së  Elia Zaharija me Princ Leka Zogu II-të, prek edhe pak Skrapar në të. Në të vërtetë, flitet për të famshmen Raki Skrapari të pranishme edhe në Spanjën e 1975, ku në Hotel de Ville Biarritz, Leka I-rë u martua me Susan Cullen-Ward. Ndërsa nesër 8 Tetor 2016 në Tiranë do të mbahet ceremonia martesore e Princ Leka II me Elia Zaharia Koordinata X dhe Corovoda Online publikon disa fragmente nga Intervista në formatin "Debati në Channel 1":

Roland Qafoku - Si pritet të jetë dasma e Lekës me Elian?
Skënder Zogu - "Unë ka kohë që e pres. Në dasmën e Lekës në Madrid më thanë që të isha unë kryetari i dasmës. U emocionova dhe nuk e prisja. Atëherë u kërkova një gotë raki dhe më sollën raki Skrapari".

Roland Qafoku - Raki Skrapari në Madrid në vitin 1975 në Spanjë?
Skënder Zogu - "Po e kishin gjetur kosovarët. E kishin marrë në Shqipëri ata që vinin në atë kohë dhe nga Kosova e sollën enkas në Spanjë për dasmën e Lekës. Është pija simbolike dhe tradicionale shqiptare dhe unë nuk e kuptoja këtë dasmë pa pirë raki Skrapari".

Corovoda Online 

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA