• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Lëkundet Çorovoda - Dy Tërmete të lehtë u rregjistruan një ditë më parë me magnitudë 2.4

Një ditë më parë lekundje të lehta sizmike u ndjenë në Çorovodë. Pak pas orës 20:00 të së enjtes 6 Tetor 2016 dy lëkundje të lehta sizmike ndodhën në afërsi të Çorovodës Lëkundja e parë u rregjistrua në orën 20:19 rreth 4 kilometra në vijë ajërore nga Qëndra e Çorovodës në drejtimin Veri - Perëndim me një epiqëndër thellësie sipas EMSC 2 kilometër. Magnituda e kësaj lekundje sizmike ishte 2.4. Ndërsa pak minuta më vonë në orën lokale 20:33 lëkundja pati magnitudë 2.3 dhe ndodhi në të njëjtin lokalitet. Edhe Qëndra Mesdhetare e Sizmiologjisë publikoi dje lëkundjet e rregjistruara, imazhi në bashkëngjitje i referohet websitit zyrtar EMSC
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA