• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Mashtroi 46 vjeçarin nga Skrapari duke i marrë një shumë lekësh - Proçedohet penalisht 61 vjeçari nga Tirana

Drejtoria e Policisë së Shtetit - Tiranë
Sipas një raporti të Drejtorisë së Krimit Ekonomik dhe Financiar të Policisë së kryeqytetit Tiranë, kjo e fundit, një ditë më parë 28 tetor 2016, i ka referuar Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë materialet për një shtetas 61 vjeçar me inicialet F.D. nga Tirana pasi dyshohet se përmes mashtrimit i ka marrë një sasi lekësh shtetasit 46 vjeçar F.Z. nga Skrapari. Raporti nuk jep shumë detaje mbi ngjarjen ndërsa vepra bie ndesh me nenin 143/2 të Kodit Penal. Lajmi Zyrtar
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA