• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Nishicë - Shkolla Rikonstruktohet totalisht. Raporte: Në 12 tetor 2016 një aktivitetet inagurues

Fokusi i Projekteve dhe ndërtimeve të reja shkon dhe prek edhe fshatrat e Skraparit. I radhës investim i Bashkisë Skrapar mendohet se do të kulmoj në një ceremoni modeste në 12 tetor 2016 ( data jozyrtare ) në  Nishicë, Skrapar ku do të inagurohet godina e rikonstruktuar e shkollës 9 vjeçare. Përmes disa imazheve të kapura në rrjet Corovoda Online publikon një imazh të shtatorit 2016 të godinës në së një imazhi tjetër krahësuar me një foto të dytë të gjendjes së mëparshme të saj.


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA