• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Presidenti i Kosovës Thaçi dekoron me Urdhërin e Punës Xhevahir Spahiun. Titull edhe për Naim Zoto. Ja 13 akordimet

Emblema e Urdhërit të Presidencës të Kosovës

Në një vizitë 2 ditore në Shqipëri Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, pas takimeve me selitë kryesore të Tiranës Zyrtare në mbremjen e djeshme 3 Tetor 2016 akordoi 13 Tituj të Lartë Vlerësimi të Presidencës së Kosovës për personalitete të artit dhe shkencës në Shqipëri për kontributin dhe vlerat me krijimet e tyre në mbështetje të lirisë dhe ndërtimit të shtetit të Kosovës me çeshtjet shqipfolse. Edhe krenaria e Skraparit Xhevahir Spahiu si dhe Naim Zoto ishin mes personaliteteve të vlerësuara. Në listimin e mëposhtëm shohim personalitetet e vlerësuara me titujt e lartë të Presidencës të Kosovës:
U Vlerësuan me titullin: "Urdhëri i Pavarësisë":
1 . Dritëro Agolli
2 . Xhevahir Spahiu
3 . Moikom Zeqo

4 . Shaban Sinani
5 . Ekrem Bardha
6 . Vladimir Prela (pas vdekjes)
7 . Sabri Godo (pas vdekjes)
Foto Nga Aktiviteti

U Vlerësuan me titullin: "Urdhëri Presidencial":
1 . Naim Zoto
2 . Agim Doçi
3 . Gjok Beci (pas vdekjes)
4 . Eduard Mazi
5 . Fatime Sokoli (pas vdekjes)
6 . Edmond Zhulali
Nga e Djathta juaj Naim Zoto dhe në mes
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA