• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Projekti DevOPS përfshiu dhe Skraparin - Tiranë - Ceremoni për përfundimin e projektit

Programet e bashkëpunimit do të vijojnë në tematika të veçanta por zyrtarisht në 12 Tetor 2016 përfundoi projekti DevOPS për Skraparin. Takimi u mbajt në Tiranë ku mes përfaqësuesve të projektit ishte edhe Kreu i Bashkisë Skrapar N.Spahiu. Projekti që financohej nga ADSA dhe kishte si bashkëpunues Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, dhe Bashkinë Skrapar gjatë viteve të fushëveprimtarisë në Skrapar konkretizoi disa nisma të rëndësishme të tilla si:
1. Infrastruktura Turistike dhe Tabela Promo në së paku gjashtë zonat me potencialin më të lartë turistik për vizitorët e shumtë të Skraparit.
2.  Kurse përgatitore mbi Guidat Turistike, Promo Produkteve Tipike dhe Shërbime të Mikëpritjes
3.  Krijimi i Zyrës së Turizmit.
4.  Krijimi i Qëndrës Pro–Skrapar, e cila do të vazhdojë punën e mirë të projektit DevOPS në promovimin e turizmit dhe do të ndihmojë bizneset lokale në organizimin e ofertës turistike.
5.  Krijimi i Guidës Turistike për Skraparin.
Në bashkëshoqërim vizual disa imazhe nga ceremonia e mbajtur në Tiranë me rastin e pëfundimit të projektit


Corovoda Online / Imazhe FB

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA