• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Binjakëzohet me Shkollën e Mesme të Lezhës, e përgjithshmja e Skraparit. FOTO

Më herët, në fillim të këtij muaji 4 nëntor 2016 një partneritet binjakëzimi u kurorëzua mes Shkollës së Mesme të Përgjithshme "Ramiz Aranitasi" në Skrapar dhe Shkollës së Mesme të Përgjithshme " Hydajet Lezha" në Lezhë. Në ceremoninë e rastit krahës emrave të ndryshëm ishte i pranishëm edhe regjizori i njohur shqiptar Pëllumb Kulla. Një aktivitet u mbajt në këtë kuadër në mjediset e Kinemasë "Tefik Lapani" në Çorovodë ku Kreu i Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu përshëndeti inisiativën. Në takim folën edhe 2 Drejtuesit Rajonal Arsimor për qarqet respektive Bardhok Pulaj nga DAR Lezhë dhe Selman Hodo nga DAR Berat. Në parapritje të aktivitetit drejtueset e Shkollave të Mesme Hydajet Lezha dhe Ramiz Aranitasi respektivisht Yllka Çuko dhe Mimoza Zylyftari u takuan dhe vizituan mjediset e Shkollës së Mesme " Ramiz Aranirasi". Në vazhdën e aktiviteteve një koncert i shkurtër me pjesëmarrje të të rinjve nga shkollat në fjalë shoqëroi mes valleve dhe këngëve të zonave të pranishmit.

Corovoda Online / Imazhet FB

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA