• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Festat - Bashkia Skrapar në aktivitete me rastin e Festave të 28 dhe 29 Nëntorit

28 Nëntor 2016 - Çorovodë
Ditët festive të Krenarisë Kombëtare 28 dhe 29 Nëntor u festuan edhe në Skrapar. Më herët gjatë ditës së djeshme një aktivitet me nxënës të shkollave u mbajt të hënën e 28 Nëntorit 2016 në sallën e Kinemasë Tefik Lapani. Këngë patriotike, valle popullore, recitime të ndryshme kushtuar festave shoqëruan qindra të pranishëm në paraditen e djeshme. E marta e 29 Nëntorit do të niste me aktivitete që mbahen në kujtim të atyre që dhanë jetën për Çlirimin e vendit, ku pranë Varrezave të Dëshmorëve autoritetet më të larta lokale nderuan kujtimin. Këshilli Bashkiak, Bashkia Skrapar dhe drejtues të Komitetit të Veteranëve Skrapar vendosën kurora me lule pranë Lapidarit të nderit. Vizita u kryhen dhe në mjediset e Muzeut Historik të Skraparit.
Corovoda Online
29 Nëntor 2016 - Çorovodë

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA